Μία χαλασμένη μπαταρία είναι για όλους πρόβλημα. Συμβαίνει πάντα σε ακατάλληλες στιγμές και μπορεί να μας καθυστερήσει χρονικά αλλά και να μας επιβαρύνει οικονομικά.

 

Αν δεν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο μας αρκετά συχνά όπως και αν οι αποστάσεις που κάνουμε καθημερινά είναι μικρές, τότε είναι πολύ πιθανόν η μπαταρία μας να μην κάνει σωστούς κύκλους φόρτισης και στο τέλος να μην έχει αρκετά Ah (Αμπέρ) εκκίνησης.

 

Πριν η μπαταρία μας χαλάσει τελείως, παρουσιάζει σημάδια ότι ζορίζεται να γυρίσει τον κινητήρα. Τα σημάδια αυτά φαίνονται στον θόρυβο της μίζας στην εκκίνηση που δεν είναι τόσο άμεσος όσο συνήθως.

 

Επίσης πολλές φορές αν οι λάμπες στο ταμπλό(καντράν) του αυτοκινήτου δεν φωτίζουν αρκετά ή τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν κινούνται τόσο γρήγορα όσο συνήθως τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην τάση που δίνει το δυναμό του αυτοκινήτου. Αυτό έχει ως συνέπεια το άδειασμα του φορτίου της μπαταρίας.

 

Αν έχετε υποψία και δεν είστε σίγουροι για την κατάσταση της μπαταρίας σας, βρισκόμαστε στην διάθεση σας είτε να κάνουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο μπαταρίας και δυναμό, είτε να μας ρωτήσετε τηλεφωνικά για το πρόβλημά σας, στα καταστήματα μας στο Κέντρο και στην Γλυφάδα